Nieuws 

Hou de Facebookpagina in de gaten voor het meest recente nieuws

10-9-2018 

Recensie KIDS met PK

Onze dochter (12 jaar) kwam vaak verdrietig uit school. Er waren dan dingen gebeurd met andere kinderen of de juf die haar overstuur maakten. 

Daar werd ze heel onzeker van. Kon slecht slapen. We hadden haar al verschillende trainingen laten doen, maar die leverden niets op. Omdat ze erg van paarden houdt kwamen we uiteindelijk op het idee om een paardencoach in te schakelen. 
Onze dochter had direct een klik met Jo-Anne. Ze had echt het idee dat ze haar begreep. Ze voelde eindelijk dat er iemand helemaal aan haar kant stond. De gemeenschappelijke liefde voor paarden doet de rest. We hebben haar de zes sessies, de telefonische contacten en het huiswerk zelf laten doen. Na elke sessie was ze wel moe maar kwam opgelucht over. Na de vierde sessie begonnen we het effect te merken. Ze kan incidenten op school veel beter aan, kijkt er met meer humor naar, Haar zelfvertrouwen is gegroeid. Piekert minder en slaap beter.
Ze kwam zelf op het idee om op haar kamer een plekje in te richten met herinneringen aan de training. Zo houdt ze het gevoel van zelfvertrouwen vast.
Voor ons is het een enorme opluchting om onze dochter weer vrolijk uit school te zien komen. Zo kan ze volgend jaar een stuk sterker beginnen aan de middelbare school.

4-10-2016

Op dit moment wordt er hard gewerkt om het Paddock Paradise in te richten, er is al veel gebeurd.

De eerste track is bijna klaar. De schuiltenten en stallen zijn klaar. Er zijn bomen geplant die straks een mooie natuurlijke schuilplaats zullen creëren.

Er wordt binnenkort een poel en een berg aangelegd en er wordt nog een tweede track aangelegd.

Hou de website en de facebook pagina in de gaten voor updates.

 11-10-2016

Het is zover: de eerste track loopt helemaal rond. Nu alleen nog even laten ploegen en dan is dit gedeelte helemaal af. De paarden hebben hem al uitgeprobeerd en hij gaat lekker hard.

 

05-01-2017

De track en de poel zijn zo goed als klaar. Van het voorjaar moet de wal van de poel ingezaaid worden zodat deze gaat begroeien, de rest moet vanzelf gaan.